en kväll som denna

Vi har väldigt många olika intressen här på Strandvägen. Till exempel, så är katternas senaste tidsfördriv att förutom att gömma sig i mina högar av tyger och pyssellådor att jaga nattfjärilarna som har börjat smyga sig in i vårt sovrum. Behöver jag berätta att allt för många saker åker i golvet under jakten..?

Richard däremot, sysselsätter sig med att gå igenom överlevnads- och sjukvårdskit, packa och packa om sin 75litersryggsäck och in emellan varven tälja lite, och lära sig att sy packpåsar. Sen har vi Sparv, som mest tycker attdet är roligt att öva karate, och lyssnar ett dugg när mamma säger att man ska ligga lite still mellan varven. Slutligen, jag. Renovering och pysslande av lampor från grunden är min senaste sysselsättning, och nu efter några försök börjar jag nog få kläm på det tror jag! Har inte övat på såna dragningar och kopplingar sedanjag bodde hemma, men är man elektrikerns unge så är man, då sitter det i ryggmärgen! Några fantastiska bilder har jag inte orkat få till, men slarvbilderna till kom-ihåg-mapp kan jag i alla fall bjuda på!
Innan jag säger kilar iväg för att baka bröd, och sen säga godnatt tänker jag att det vore fint med ett litet recept på dagens mellanmål; stekta kaneläpplen! Var sitt äpple med skal i klyftor och lite drygt en halv dl müsli per person hystas ner i en panna och steks i smör. På med kanel, en skvätt limejuice, och om man känner för det – lite socker. Stek tills äpplena börjar mjukna, men de ska inte bli mosiga. Upp ur stekpannan, och ner i en skål med vaniljsås, och vips – ett perfekt torsdagsmellis!

En reaktion till “en kväll som denna

  1. Nämen vad skådar mitt öga?! Lampor av tomma färgburkar? Sicket sammanträffande, en sån har jag i hallfönstret här hemma, men jag har aldrig lyckats få till den på bild. Roligt att se! Ett sammanträffande till såg jag också, minsann, och det är att du verkar ha lika mycket ström i ådrorna som jag, elektrikerbarn som man är 🙂 Kul!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s