en förmiddag som denna

Min idag så lediga dag förvandlades snabbt till en väldigt mycket mindre ledig dag, och då måste jag säga att jag blev en smula ledsen. Men, en bättre sak är att idag kan man gå runt i köksduksrutig kjol och skinnjacka, dricka sitt iste utomhus och promenera långsamt i byn utan mål och utan att frysa, och då blir allt genast mycket trevligare. Dessutom kan man ju pyssla en smula, varför inte ge sig på att sy ett överkast till dubbelsäng? Inte det simplaste jag gett mig på, men färdigt blev det! Sen kan man ju sy ett litet till vaggan, kuddfodral till soffan och sticka en liten stund – när man ändå håller på menar jag. För övrigt sprudlar mina pysselideér just nu ut över alla breddar, tanken är att jag inom den närmaste tiden ska sy en fin vimpel till barnhörnan i det nya sovrummet, göra fler påslakan/örngott till samma hörna, göra ett barnvagnshänge, sy gardiner till vardagsrummet, bygga ett hörnskrivbord, sy barnkläder, få till några kuddfodral till, en bra kom-ihåg-tavla till hallen och ungefär tusen saker till. Tid? Jomen, det trollar vi fram lite extra.

En reaktion till “en förmiddag som denna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s