en förmiddag som denna

Slog för första gången på länge på TVn, och snubblade in i EfterTio med Malou, där hon satt och pratade med fina Doreen Månsson, Richard Wolff och Christer Björkman, om Doreens barnprogramsserie på Dilemman, där hon genom sång och musikvideor tar upp problem som finns överallt omkring oss, för att barn ska ha en chans att fundera över dem och förstå. Åh, vad lycklig det gör mig att det finns så bra människor, som slåss för godhet, rättvisa och fina ideal på så många smarta sätt, och jag önskar att jag kunde lyfta fram dem inför hela världen. Har du missat serien, eller bara som jag kan se den om och om igen utan att tröttna? Kika på klippet här nedanför, eller klicka dig vidare till programsajten som finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s