en dag som denna

Idag är den stora pjamasdagen, efter att ha gått all-in helgens första två dagar. Fredagen bestod av tre studenter, följt av varje-dags-kalas med pappa, hans fru och barn ute i den lilla stugan i skogen, sova-över-kalas med Fanny och bröllopsklännings-provning och flyttkartong-uppackande långt in på natten. Lördagen startades med dunderfrukost, som sedan blev till 8-års-kalas hos kusin, innan vi åkte och träffade älskade beste-Agnes i Alingsås, och sedan kilade vidare till vigsel mellan gosevännerna Emily och Tobbe. Man kan tänka att detta vore nog, men icke, väl tillbaka i Karlsborg spenderades kvällen på terminsavslutning på tonår, med grillfest och lekar som sig bör! Så ni förstår, pjamasläget är sannerligen välbehövligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s