och dina andetag speglas mot mina

Mitt hår är fortfarande fuktigt efter gårkvällens varma, mysiga bad, och jag kan fortfarande ana lukten av klor från huden, fast att jag duschade både varmt och länge. Lilla fröken ligger på min arm och sover, alldeles trött efter frukost, och fortfarande helt slut efter utflykten som fick henne att sova hela natten. Den vackraste mannen som finns ligger och snusar bakom henne, med handen mot min kind, med foten nuddandes min. Jag trasslar mig ur ormgropen i sängen och låter dem vakna upp till lukten av nybakt bröd och pannkakor. Livet är så vackert, och allra finast i det lilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s