om att bli husockupant

Ny inspirations-kärlek. UnderSolen, finns både här och här. Jag typ dör, så himla bra. PysselpysselPYSSEL. Galet.

Ska för övrigt bli husockupant i en vecka, på fel sida älven. Farmor och farfar ska utforska de småländska skogarna en vecka, och då kan kattägar/kattallergiker plus dennes familj flytta in i deras hus några dagar, så ögonen inte kliar på en stund. Jag ska plocka så mycket bär, pyssla och njuta av att ha en altan. Ligga i timmar på en filt med lilla fröken på gräsmattan, titta på blommorna och dricka kaffe. Lägga mig och fröken i badkaret efter träningspassen. Det blir fint det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s