ett pyssel om dagen är bra för magen!

Efter att ha blivit inspirerade av Anna Ileby gav jag och fröken oss på att sy ett lapptäcke att leka, kräla och dreggla på. Efter en liten paus bestående av ett-års-kontroll på Mando blev det klart, och trots att det är lite lagom snett och vint, så verkar fröken vara väldans nöjd. Och, det är för övrigt alldeles perfekt att sitta och se på film på, Jane Austens ”Northanger Abbey” rullar i bakgrunden och gör mig alldeles lycklig. Hipp hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s