varför jag inte tycker om vuxna

Jag blir så trött på att bli behandlad som en idiot. Du vet sådär, när man får höra att det man gör är fel så man ändrar på det, och då är det också fel. När personen man pratar med använder en röst om att du vore en utvecklingsstörd, hjärndöd baby och tillika idiot som inte förstår språket (finns det ens en sån människa?). När dina gränser inte respekteras, inte ens uppmärksammas. När du trots dina protester förväntas vara någon du inte är, och absolut inte vill vara. Ännu mer trött blir jag på att höra ”Amelie, du måste lära dig tycka om dem.” Nu tänker jag gå ut och bli jagad av zombies.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s