höstmaskeradspyssel, snart.

Herr & Fru Sagobok
Lilla Björn har vi här!

Ingen i min familj är något vidare för Halloween, men det är en bra anledning att spexa till det en kväll under höstlovet, göra vanlig mat lite busig och sitta ner hela familjen tillsammans utan telefoner som stör. Senast vi hade maskeradkalas var i somras, när vi hade indiankalas med fika hemma hos min farmor och farfar, och nu var det dags igen! De här maskeradkalasen, de kan tyckas fåniga, men är inte helt fel. De vuxna får vara barn, både till glädje för sig själva och barnen, man grejar och busar tillsammans och får tid att bara vara och ha kul tillsammans. Den här gången bestod gästlistan av 6 personer under 15 år och 8 över 15 år, och alla hade lika galet skoj. Det kostade oss inte många kronor, men när barnen kommer tillbaka till skolan efter lovet har de garanterat något att berätta!

Magiska pumpor

Herr & fru Monster
Mumiepojken
Precis som jag utlovat kommer alla recept och pyssel hamna här, men eftersom det var väldans mycket blir det lite i taget, så ni orkar med. Men först ut, en mindre bildkavalkad – naturligtvis!
Frankenstein

Vitlöksmördad vampyrmästare
Äppelljuslyktor
Småmöss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s