för att sprida lite ljus

I början på veckan tog jag mig en tur till Myrorna för första gången på länge, och snubblade över den här pärlan! Har letat efter en bra ljusstake till köket som inte ser ut som en adventsljusstake länge och väl, så nu var det väl på tiden. Om jag inte är felinformerad är det någon form av handgjord designpryl i smide, designad av en Eric Dalmas, men jag vet inte riktigt – det där med äkthet är jag inte så noga med. Fasligt fin är den, och för 75 kronor får den gärna göra mig sällskap vid mina kalla och mörka höstfrukostar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s