den stora kärleken

Jag älskar, verkligen älskar Annie Leibovitz så innerligt. Lika passionerat, om inte mer – älskar jag Disney (ja, jag vet, Disney har gjort många tvivelaktiga saker och är ungefär lika mångkulturella och feministiskt lagda som en rutten socka. Men de är ju så fiiiiina!) Mest av allt älskar jag därför Annie Leibovitzs Disney Dream Portraits, och några av dem sitter jag och tittar på idag. När jag nu älskar så mycket på en gång tänkte jag att jag skulle dela med mig av all kärleken som spritter ut ur öronen på mig, så här mina vänner; skåda något av det vackraste som finns. Klicka på bilderna för att se dem i sin fulla grace och storslagenhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s