ett par klipp man kan titta på

Någon frågade mig vart man kunde hitta gudstjänsterna som vi var med och spelade in för SVT i höstas. De finns på naturligtvis SVT-play, närmare bestämt precis här. Har inte själv sett det än, men såg en bild av mig själv någon saxat ut, och insåg med glädje att min träning de sista månaderna gett godare resultat än jag vågat hoppas på. Heja heja!

Vill man hellre spendera sin morgon med att se samma saker som jag, så titta för Guds skull på Veckans Föreställning – Lilla Sjöjungfrun som ballet. Heaven I tell you, heaven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s