hemmagjord choklad en vanlig lördag

Hemmagjord choklad med kranvatten är ett bra tilltugg till vadhelst fyller kvällen, i vårt fall diskussioner om träningsmetoder och längder på löprundor, församlingens årsmöte och matlagning. Var man blir salig på sitt sätt så att säga.
Krispiga chokladbars
100g kokosfett
3/4 dl rättvisemärkt kakao
2 msk Stevia strö eller annat socker efter tycke och smak
Ev. 2 msk mjölkpulver
Torkade tranbär
Torkade blåbär
Glutenfri müsli
Kokos
Smält kokosfettet i vattenbad, och blanda i kakao och Stevia, och ev. mjölkpulver. Låt smälta ihop, rör om lite då och då. Häll kokos, bär och müsli i en långsmal brödform. Häll över chokladsmeten och blanda runt. Låt stå i kylskåp ca en timme. Färdigt, och toppengott! Det bästa är att du kan ha i precis vilken ”fyllning” du vill, bara fantasin sätter gränserna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s