damma av barnvagnen och häng med!

Imorgon smäller det vänner! Internationella Kvinnodagen är äntligen här, och då är det RSFUs Barnvagnsmarsch i Trollhättan som gäller för vår del. Vi samlas klockan 16.30 på gatan utanför Arbetsförmedlingen för att sedan gå längs med Gågatan i en trevlig barnvagnspromenad, till förmån för ökad sexuelundervisning och bättre mödravård. Mer info hittar man här och här.

Internationella kvinnodagen är verkligen något fantastiskt. I större delen av världen tillhör 364 dagar om året männen, men här har vi en dag som tillhör alla kvinnor, flickor, tjejer, tanter eller vad helst man vill kalla sig. Det är i sanning någonting helt fantastiskt! Hur ska du fira och uppmärksamma denna underbara dag?

En reaktion till “damma av barnvagnen och häng med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s