det där med tiden

Alltså – jag har sagt det förut med det tål att sägas igen. Jag förstår mig verkligen inte på hur småbarnsföräldrar har tid att driva bloggar. Jag tänker så ofta att jag har någonting jag vill dela med er, men så kommer någonting emellan och så vips har det gått en månad utan en rad igen. Men, det gör mig egentligen inte så mycket, jag är ganska nöjd med att lägga min tid offline istället. Nu har jag gått och samlat på mig saker att dela ett tag, så jag passar på att skriva några inlägg och lägga på schema medan Jael sover middag, det hade blivit alldeles för långrandigt att läsa allt på en gång. Så, varsågoda vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s