något litet från godtube.com

När man surfar lite planlöst kan man med fördel kolla in GodTube.com, där kan man till exempel hitta sånt här fantastiskt. Och så kan man ju signa up för deras nyhetsbrev, då får man liksom jag mejl med klippen man inte vill missa. Just sayin’ dudes!

Christina Grimmie går runt, runt i högtalarna just nu, och framför allt hennes ”I Bet You Don’t Curse God”, som jag tänker att jag måste övertyga teamet om att vi ska börja spela. Den kan man till exempel lyssna på här.

OBS, lägg gärna märke till affischerna på väggen. You gotta love this girl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s