att flytta, igen.

Nu är det inte långt kvar, snart ska vi flytta. Vissa stunder undrar jag hur det ska gå till – jag har fortfarande massor att få ordning på, men ska jag vara alldeles ärlig så är det till stor del den här flytten som får mig att orka pressa mig igenom allt det som gör mig så trött just nu. Jag kan inte ens riktigt förklara varför det känns så viktigt, men det finns inte ett uns av tvekan.

Alla papper är inte klara än, ett papper ska skrivas på här, en möte göras där – och det finns faktiskt fortfarande en liten risk att vi inte får vår lägenhet – men jag väljer att inte tänka på det. Jag väljer att tro att om det skulle krångla en gång till så går det att lösa, precis som alla gånger tidigare. Vi bläddrar bland inredningsidéer, busar och säger att vi ska köpa en soffa som pappa kommer kräkas av att titta på och pratar om hur skoj det ska bli att ha promenadavstånd till förskolan.

Snart ska vi äntligen flytta. Kanske ser vi Nicke Nyfiken på bio medan vi väntar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s