hejdå, september.

IMG_4609Idag är det oktober, och jag andas ut. September var tung i år – men idag är det oktober, veckans spellista på Spotify är uppdaterad och kaffet ångar ur min favoritmugg. September var när Jael blev allvarligt sjuk, när vi fick stora bostadsproblem och när kontakten med Richard var alldeles för liten. Oktober är att flytta, Jaels fortsatta behandling och permission.

IMG_4731

September var en hel del vackert också, det kan jag inte ljuga om. En syster kom och bodde hos oss en hel vecka, jag började lära känna en ny, fantastisk vän som lärde mig att plocka kantareller och hösten var vacker.

IMG_4861IMG_4321September var när vi avslutade Richards permission med ett familje-Color Run, när jag och Jael fotade massor och när vi spelade massor av retrospel. September var den första höststormen, dans i köket och sovande på vardagsrumsgolvet.

IMG_4748September var tung,
men med hundratals
sekunder av vackerhet.
Idag är det oktober,
och jag andas ut.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s