favorit just nu; EC.GO!

ecgologoIMG_5465Ikväll är det fredagsmys. Det betyder att vi får dyka in på härligheterna från vår senaste ec.go-bag! Att börja prenumerera på ec.go-bagen är bland det bästa vår matshopping varit med om. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar att bo på den här lilla skruttorten, men att få tag i mellanmål och godis som möter våra krav, det är snudd på omöjligt – det lilla som finns ger minimala möjligheter till variation och är ofta ”tillräckligt bra”, men inte fullt nöjd blir jag aldrig riktigt. Sedan kom ec.go-bagen in i våra liv. Hallelujah! En gång i månaden trillar det ner en påse gott, nyttigt och ekologiskt mellanmål och godis, och det är lika festligt varje gång! IMG_5466Jael har förbjudit mig att öppna och titta vad som är i påsen innan hon kommer hem, för att hon ska få vara med och kika vad vi fått för gott den här gången. Eftersom vi inte äter godis särskilt har mellanmålen en tendens att ta slut väldigt mycket fortare än godiset, men tro mig – alltihop är minst lika fint och bra! Sina favoriter finns att beställa hem direkt från webshopen, och där skojigheter som en barngodispåse och sånt. (Säg inget till Jael, men hon ska få en sån i julklapp..!)

IMG_5029Vi betalar 179 kr (inkl. frakt) i månaden för vår prenumeration, och då trillar det ner en påse en gång i månaden. Det finns ett par prenumerationsalternativ till, och vi är faktiskt inne på att gå över till den stora ec.go-bagen istället – så kanske vi inte gör slut på den så fort..! Vill man vara nyttigare än vår familj finns det en variant med bara energybars, och om en har en mer normal arbetsplats än mig finns det en fikarums-påse.

IMG_5471Och vet du en fantastiskt rolig grej? Om du tecknar en prenumeration och uppger koden
”EC-GO!VÄN” så får du 20% rabatt på din första bag! Det finns ingen bindningstid, så det är lätt att prova – och fortsätter du din prenumeration får du var 6e bag gratis! Alltså, det är en så himla bra deal. Vill du hälsa från mig när du tecknar din prenumeration får du gärna göra det, det vore kul att se hur många som nappar! Är du peppad så kika in här vettja..!

Julia – tack för att du hittade på det här fantastiska konceptet, du är den här familjens idol!

2 reaktioner till “favorit just nu; EC.GO!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s