kärlek till en syster

En alldeles vanlig onsdag gick jag och min vän på spelning och dog av lycka. Min vän Josefine aka Kazzen var en av de två fantastiska musikerna som gjorde vår kväll, och det var… Helt. Fucking. Amazing.

Två helt olika (men lika fantastiska) sound, en lokal med så fantastisk akustik att ljudet rullade rakt in i himlen, ekologisk, närproducerad fika och människor som inte är rädda för att våga stå upp och säga ifrån mot världens orättvisa – jag ville att kvällen aldrig skulle ta slut.

Kazzens DIY-platta finns att höra på Soundcloud, hennes hemsida hittar en via den här länken, och min absoluta favoritlåt finns precis här.

Jag menar, vem faller inte för Josefines texter?

Sam han kunde prata tjata envisas och så
så jag fick helt enkelt bara lämna honom och gå
för vem vill slösa tid på nå’n som tigger om sex
i alla fall inte jag, fråga mina ex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s