Christmas Chaos

Jag har under de senaste fyra, fem åren gått från att totalvägra jul – inget pynt, inga paket, inget firande med familj och vänner osv. – till att tycka att det ändå är helt okej, även om jag fortfarande har svårt för att vi har en gran stående i vardagsrummet en månad om året.

För att jag inte ska bli vansinnig krävs det ändå att spektaklet är en lika blandning av lek & skoj och tända ljus & mys. Så, häromdagen hade vi julstök hemma. Julkort pysslades, julgodis bakades och pepparkakshus trashades. Ja, du läste rätt. Vi totalkraschade vårt pepparkakshus, alldeles med flit. Temat för vårt pepparkakshus var Jurassic Park strikes back, så runt om huset låg blödande, halvdöda skumtomtar, och en T-rex gjorde sitt bästa för att äta upp resterna av de blodiga tomtestumparna. Så. Himla. Värt.

Men tro det eller ej, vi har gjort mer normala grejer också, som att koka glögg och dricka adventskalenderte. Jael har en pysseljulkalender och jag har till och med slagit in ett gäng presenter. Min pappa hävdar att det här betyder att jag börjar bli vuxen. Hujedamig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s