en vit jul

Jag är inte direkt för snö. En alkoholfri jul däremot, det tycker jag om desto mer.

IMG_5746Min unge har gått hem på julledighet redan, och snart har alla ortens unga gjort det. Jag vet inte hur du känner, men jag tycker inte de ska behöva gå hem till en mamma som luktar annorlunda eller en morbror som plötsligt skrattar alldeles för högt. Det finns drygt 360 dagar på året att dricka alkohol på, vi kan väl komma överens om att julafton inte behöver vara en av de dagarna? Tack på förhand, alla barn.

Om du som jag vill ta ställning för en alkoholfri jul kan du göra det genom att skriva under på att ta en vit jul här, och varför inte passa på att be någon mer göra det samma?

Jag tar en vit jul

Julen är barnens. Därför skippar jag alkoholen under julhelgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s