projekt #365gratitude2016

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 22.04.51
Saxad från 365grateful.com

Jag gör mitt allra bästa för att vara tacksam, alltid. Jag känner själv att det låter lite cheesy, men det är verkligen sant. Jag har spenderat så stor del av mitt liv med att vara sjuk och balansera på gränsen att om jag någonsin ska kunna bli stabil på rätt sida måste jag ständigt öva på att se det goda och fina i mitt liv.

Häromdagen när jag scrollade igenom min Facebook fastnade jag framför ett klipp som handlade om projektet #365gratitude, och efter de där två minuterna var jag såld. Tänk att spendera ett helt år med att öva på att fokusera på det som är positivt och vackert i livet, vilken grej..! Så, det är precis vad jag planerar att göra!

Med start 1 januari är planen att ta ett foto på tema tacksamhet varje dag under året. Varje dag publiceras ett foto på instagram under #365gratitude och varje vecka väljer jag en favorit som framkallas och klistras in i ett pyssligt album. Det kommer bli så fint..! Kanske håller jag i, kanske trillar jag bort – oavsett känns det som ett roligt projekt att prova på!

Alltså, jag är så himla pepp och har ungefär hundratusen idéer på hur jag ska genomföra mitt pyssliga tacksamhetsår. En önskedröm vore till exempel att få köpa den här polaroid-printern (hint – ni vet att jag fyller år snart va?) och kunna använda alla fördelar med att fota digitalt men ändå få äktheten och kvalitén av en instantcamera. Och jag tänker att det finns så många sätt att bygga ut idén under året – scrapbooka, fota, spela, måla, skriva, dansa och skapa – jag är så hiiiimla pepp!

Care for inspo? Kolla in e-booken! 

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 22.06.56
Saxat från 365grateful.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s