en önskelista

 

 

Snart fyller jag 25. Är det meningen att en ska önska sig något då? En bok eller två kanske. Vinterkläder eller vacciner från Unicef?  Något gott te, eller vegansk inspo? Jag vet inte. Mest av allt önskar jag mig att bli antagen till diakoniutbildningen. Att jobba vidare för Shedo. Att fortsätta orka vara idealist och slåss för det som är viktigt. Att det rinner ny musik ur min hjärna. Och kanske en kaka.

Förresten..! Fylla 25 är ju en jättebra anledning att börja bygga hemmastudio..!

 

Bild1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s