monthly makers: tema trä

IMG_6937Med en hjärna som återhämtar sig långsammare än jag önskat, och ett schema som fylls av lite för mycket hade jag planerat att inte delta i monthly makers den här månaden. Sedan såg jag Sandras sammanställning av alla fantastiska bidrag, och så, naturligtvis – blev jag inspirerad och trä-pysslade framför ett par föreläsningar.

Jag jobbar på att ta in våren hemma, och alla de där fina bidragen fick mig att till slut bestämma mig för vad som ska pryda köksbordet under den närmaste tiden..! Materialet är sånt som fanns i skåpet hemma – något från en fynd-låda på någon pysselbutik, något från en secondhand – men mest sånt där smått som ligger lite i var och varannan låda.

 

En låda blev av med sin botten och blev hem för några fåglar. En burk som tidigare innehöll kaffebönor blev en alldeles utmärkt kruka med lite dubbelhäftande tejp och en fryspåse. De små muminmuggarna fann äntligen sin plats i tillvaron, och mina vårlökar står äntligen framme på köksbordet. Glad vår!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s