smått & gott jag önskar mig just nu

ODISFNFDFA_A5_300dpi_RGB-500x709.jpgEn dag som denna, fylld av bilåkade och korta solpauser på diverse altaner i alla Västra Götalands buskar och snår passar det alldeles utmärkt att skriva en liten önskelista. 

emil_jensen-top-web_topbild

Biljetter till Emil Jensen i Vara konserthus 9 november. Alltså, Emil Jensen. Ja tack. Live. JA TACK. Jag kompletterar ju också gärna min fandom-hylla med ”om du inte står för något faller du för allt”, boken som bäst beskrivs med hans egna ord:

Den omsusade boken med texter till alla låtar jag släppt, noter och kommentarer, bilder, pyssel, mellansnackstexter, krönikor och tankar för dagen. Och politiska korsord! Allt utom min frisedel från det militära ryms här.

bildkällor: unitedstage.se & emiljensen.se

önskelista träningskläder

Ett ordentligt träningsställ där den här gravidkroppen får plats och mår bra i. Ett par nya löparpjuks hade inte varit helt fel det heller… bildkällor: stellaris.se & sportamore.se

Skärmavbild 2016-06-13 kl. 15.42.10

En kolonilott att spendera sommaren på. Uppenbarligen hade jag lyckats missa att vår balkong ska renoveras i sommar, och vi råkar vara en familj som inte stannar inomhus en minut i onödan. What now? Jo, en kolonilott på området bakom vårt lägenhetshus ligger högt på önskelistan.

Att starta en podcast. Vad den ska handla om, det vet jag inte riktigt konkret än. Kanske ett par vänner som pratar om viktigheter och livet med kloka gästmänniskor. Lite feminism, familjeliv, kreativitet, småbarnsprat, psykisk hälsa och annat sånt där spännande kanske. Med snygga och smarta titlar på varje avsnitt förstås.

Skärmavbild 2016-06-13 kl. 16.13.49

En fin gravid/amningsklänning till septemberbröllop för fina vänner (eftersom någon intelligent människa planerade in vigsel och bf på samma dag…). Alltså, jag längtar så himla mycket! Det svåra med att gå på bröllop med klädkod under samma vecka som en är beräknad att trycka ut en unge är ju bara att en får vara ganska flexibel och ute långt på förhand för att kunna få tag i något fint en känner sig vacker i oavsett om ungen hänger på armen eller ligger kvar på insidan… bildkälla: seraphine.com

Hudvård från Burt’s bees. Ögon-, dag- och nattkräm hade varit så himla fint nu när burkarna hemma börjar ta slut, att sedan få med lite babyprodukter, make-up och annat smått och gott är ju inte heller särskilt tråkigt…

mi_trikasjal_brunsvartrand_s

En långsjal i någon härlig jordig färg att svepa in den där älskade nykomlingen i. Vi har en kortsjal som fungerar alldeles utmärkt under kortare stunder och för att låna ut till den som inte är riktigt van, men för det där vardagliga, vara-nära-goset hade en långsjal varit himla mysigt. bildkälla: minimundus.se

Spela in en EP
, helst av allt tillsammans med han den där pojken som jag spelar ihop med så fort jag får chansen – tänk vad fint att spela in en platta med vår alldeles egen musik. Och tänk att sätta ihop ett schysst musikprogram för att komma ut och lira lite oftare, det hade ju inte heller varit en tråkig idé nu när jag tänker på det.301710

Ett ihopfällbart badkar till minimänniskorna i vår familj. En av de saker som saknas mest sedan vi flyttade till lägenhet (utöver den ofta sörjda trädgården…) är möjligheten att kunna stoppa ner ungen i ett varm, gosigt bad efter en lång dag av nersmutsande. Och att det framöver dessutom kommer få plats två små smutsgrisar däri är ju en fin bonus! bildkälla: jollyroom.se

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s