Vart ska alltihop ta vägen?

IMG_4078Idag får projektet stå tillbaka till förmån för sånt som ska till min församling, men funderingar får ju ändå plats i huvudet. Idag önskar jag extra mycket respons och funderingar!

Det är en sak att sitta och skapa tills fingrarna blöder, det har jag inga som helst problem med. Foton, målningar, collage och texter ligger spridda överallt – där kommer snarare problemet bli att kill my darlings.

Nej, det svåra idag – och som upptar stor del av min projekttid just nu är vad i hela friden jag ska göra av alltihop. Ska det bli en utställning? En fotobok? En e-bok? Min ekonomi säger utan tvekan e-bok, men hur fantastiskt vore det inte att se sina verk i fullskaligt tryck, sådär som jag föreställer mig dem? Att söka sponsorer finns inte på kartan p.g.a.

  1. Jag är inte konstnär, jag är amatörskapare. Stor skillnad.
  2. Jag vet inte ens vad det ska bli.
  3. Sponsorer = krav på resultat = dåligt för självförtroendet.
  4. Slut på argument, men jag kan säkert komma på fler om jag försöker.

Tankar, idéer?

fullsizeoutput_1868
”Det modershjärtat har ej sitt like i trofast kärlek, det ser jag nog” – Lina Sandell

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s