en kväll som denna

Jag vet inte vad som hände, men plötsligt blev jag helt deppig. Förstår jag inte alls, dagen har varit hur bra som helst, solen skiner på mig, och jag har choklad och bullar. Mindre positivt är att jag verkligen behöver städa, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon och på fredag, och jag verkligen inte tycker om studenten. Jag önskar mig också att mannen i mitt liv vore kär i mig, alternativt att jag bytte man i mitt liv, det vore också en variant. Antar att det inte finns annat att göra än att vältra mig i självömkan en liten stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s