en kväll som denna

Idag är det söndag, och imorgon börjar första daglägret. Men, för att inte gå händelserna i förväg lever jag här och nu och idag. Efter en tokbra gårdag med Agnes, som i korthet kan beskrivas med ledorden; socker, Aristocats, sömnte, Titanic, regnpromenad, mer socker och makaroner, har jag idag haft en sån där ledig dag, som avnjutits med resterna av gårdagens godis och donuts, tvättning, hårfärgning och hela säsong 4 av Weeds. Nej, jag har inget liv, men det spelar absolut ingen roll.

& ja, jag är singel, uttråkad och fäller som en katt, men det gör absolut ingenting, för jag är trött på att hålla fast i fantasier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s