en kväll som denna

Sitter bredvid världens vackraste man, och slötittar på Den Oändliga Historien. Tre par nya skor beställda från SkoPunkten (HippHurra..!) och den värsta smärtan som fick mig att gå hem från kliniken och jobbet tidigt har släppt. Det finns inget så fantastiskt som att tröstshoppa skor när man heter Amelie och är gråtig..! En annan sak som är bra är att från och med igår är jag sjukskriven igen, bara deltid, men ändock, tokigt skönt.


Tänker att jag saknar ett stycke Catja idag också. Är för socialt död för att orka prata i telefon, men det hade varit fint att kramas lite. En bra sak är att jag har en man som tar hand om mig när du inte är här.

Kanske ett par designändringar vore nåt..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s