en morgon som denna

Det är lördag morgon, klockan är halv åtta och efter att ha legat klarvaken i sängen i drygt en timme sitter jag nu invirad i den nya IKEA-filten på soffan och väntar på att klockan ska bli frukost, och att min man ska vakna. En bra sak är i alla fall att jag kan lyssna på Ring-Så-Spelar-Vi på P4. Gårkvällen spenderades jobbandes på tonår, närmare bestämt med våffelkväll, där jag höll Taizéandakt mot slutet av kvällen. Mysigtmysigt var det, men nu längtar jag om möjligt ännu längre tills vi åker. Men, en bra sak är att jag har fått grönt från min behandlare att åka, så nu är det bara att boka biljetter! HippHurra!

Gårdagens fundering kvarstår dock, växer jag upp, eller låtsas jag bara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s