en förmiddag som denna

Snart dags för tio-mellis, och jag har fortfarande inte börjat plugga. Eftersom jag är expert på att ha för mycket att göra insåg jag att om jag ska hinna lära in allt material till utbildningen på More Than Love nästa vecka, så måste jag lära in det idag, och imorron. Det finns lite tid till repetition på måndag, men allt måste in i skallen de här två dagarna. Det blir på något sätt det stora eldprovet för att se om jag har gjort så mycket framsteg som jag tror och önskar. Så, har spenderat morgonen med att jobba undan det mest akuta, och nu blir det till att djupdyka i Orgasmboken och plugga in allt i utbildningsmaterialet. Wish me luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s