grattis på födelsedagen lilla My

Och ja, hon älskar sin födelsedagspresent.

Idag fyller ungen två år. Två år av Jael i mitt liv – det är helt magiskt. Två år av känslostormar och lära-kännande, både av henne och mig själv. Ibland undrar jag för en sekund hur jag tänkte när jag bestämde mig för att hoppa över ung-vuxen-livet och gå direkt på familj, men sen kommer jag på vem det är som är den där familjen, och då tvekar jag inte längre.  Den där ungen har lärt mig mer på två år än jag trodde var möjligt, får mig att känna känslor jag inte trodde fick plats i min kropp.

Jael, du är det bästa som hänt mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s