en dag som denna

Hade ju tänkt göra något vettigt idag, men hittills har det bara blivit lite plugg, fotografering och tecknande. Har visserligen betalat mina räkningar, men inte ens börja skriva handlingslista. Snyggt jobbat, Amelie Roolf.


Har i alla fall fått fart på Amy Tuesday igen, om än inte lika negativ och svartmålad som när hon kom till. Ett alterego är rätt bra att ha, allra helst om man inte riktigt vill stå för sin kreativitet. Men hjälpes, vad jag älskar att skapa!

”I must create… something, in order to not be enslaved by another mans… something. The trick is to find your own somethingfrom the movie Ps. I Love You

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s