en dag som denna

Efter några riktiga skruttdagar förstod jag äntligen att det var dags att ta sig upp ur den värsta koman, tacka Gud för det. Lång, varm dusch, sätta upp håret alldeles fint fast att vi bara skulle vara hemma, laga finmat (hel fläskfilé i ugn, potatisklyftor, gelé och hemmagjord sås med hemmapysslad passionsfruktcheesecake till efterrätt; vegetarianen och anorektikern i mitt inre gråter och skriker av ångest, men gott är det!), kramas tusenmycket, brottas med katterna, promenixa en stund innan slasksnön började falla, låta bli att titta ut genom fönstret efter att slasksnön började falla och lyssna på sån’t som gör mig lycklig. Som för övrigt råkar bestå till största del av soundtracken från Hart of Dixie och Revenge. Kanske skulle lite Vampire Diaries kunna smyga sig in också, det kan man inte så noga veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s