en dag som denna

Hemma från överläkaren igen, med tusen nya mediciner, tusen nya läkartider och en smula starkare hopp. Jag önskar mig att lilla sparv inte behöver bli som jag. Lilla sparv behöver vara frisk.

En reaktion till “en dag som denna

  1. Åh, vad bra att det inte blev helt kras utav besöket. Hoppas att den här vändan hos diverse läkare ska bli den sista på ett bra tag. Tills du är sådär 78 och börjar få svårt att gå, men helst inte så mycket före dess.. Vet du hur glad jag blir när du använder namnet Sparv? Jätteglad, för det är det finaste namn jag vet. Även om det inte är ett riktigtriktigt namn.. Men fint är det 🙂 Tusenmånga kramar och tankar till er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s