en sommar senare

Det har varit en sommar i högt tempo. En man åkte på utlandsmission, och jag fick lära mig hur det är att vara ensamstående mamma. Hjärnan gick ner i en suicidial depp, men mitt bland alla semestrar träffade jag äntligen en bra psykiatriläkare. En diagnos, nya mediciner och för första gången ett erkännande om att jag blivit feldiagnostiserad och felbehandlad oerhört länge. Första delen i massörutbildningen blev godkänd, mitt företag börjar äntligen bli konkret och verkligt och min massagelya blev över alla förväntningar. Spotifylistorna ”Your Favorite Coffeehouse” och ”Sovmorgon” snurrar på repeat, förskolerutinerna börjar rulla på som vanligt, studielitteraturen plockas fram och vårt hem ser alldeles lagom kaosartat ut.

Sommarledighet i all ära, men vardag är det bästa jag vet. Fast det förstås, sommarledighet innebar möjligheten att spela klart Telltale’s Walking Dead, vilket inte var helt tråkigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s